Allereerst, voor de goede orde en om misverstanden te voorkomen :

Wij komen bij u thuis, wij vangen zelf geen katten op !


Terwijl u met een gerust hart op weg gaat, waken wij over uw kat en zijn/haar omgeving.

Goede verzorging, aandacht en extra service staan garant voor het welzijn van uw kat tijdens uw afwezigheid, en een vrolijk weerzien bij terugkeer. Uw kat blijft tijdens uw afwezigheid gewoon thuis, in zijn/haar eigen vertrouwde omgeving, en krijgt de normale verzorging zoals hij die gewend is.

Voor uw vertrek nemen wij alles uitgebreid met u door wat betreft de verzorging. Alle gegevens worden in overleg met u vastgelegd in een checklist, zodat er geen verrassingen kunnen optreden. Als uw afwezigheid door omstandigheden langer duurt dan verwacht, gaan wij gewoon door met de verzorging.

De woning blijft netjes en verzorgd, ook vanaf de buitenzijde. Wij komen langs in een onopvallende auto, indien gewenst ook 's avonds.
Hierdoor wordt uw afwezigheid minder opgemerkt, en wordt inbraak voorkomen. Door ons unieke systeem van identificatie van sleutels zijn deze na verlies of diefstal niet naar een bepaald pand te herleiden.

In voorkomende gevallen (bijv. ziekenhuisopname) kunnen wij de verzorging van uw kat overnemen vanaf het moment dat wij over de sleutel beschikken. Er kan dan in ieder geval een basisverzorging worden gegeven, zodat u zich kunt concentreren op de op dat moment belangrijker zaken.

Via e-mail en/of (onze mobiele) telefoon blijft u op de hoogte van wat er zich bij u thuis afspeelt.