Er bestaat geen standaardbezoek. Elke situatie is anders, en daar spelen wij uiteraard na ruim 20 jaar ervaring probleemloos op in.
Routine is voor ons uit den boze. Toch zijn er dingen die wij als vanzelfsprekend zien, en die dan ook als nodig gebeuren.
Onderstaande opsomming is in willekeurige volgorde.

Post sorteren en uit het zicht opruimen   Stofzuigen / Dweilen
Kattebak uitscheppen   Kattebak geheel verschonen
Prullebakken leegmaken   Otto buiten - / weer binnen zetten
Haarballen opruimen   Braaksel opruimen
Urine / Ontlasting opruimen   Omgevallen planten / meubels terugzetten
Water verversen   Brokjes afwegen / bijvullen
Insuline spuiten   Pijnstillers (oraal) toedienen
Nieuwe brokjes kopen   Nieuw grit kopen


Bij verwondingen, twijfel over veranderingen in gedrag en/of ontlasting maken we een afspraak met de dierenarts van de eigenaar, dan wel met onze eigen dierenarts en laten het betreffende dier controleren. Wij nemen geen risico's met de aan ons toevertrouwde dieren.
Overige aanwezige kleine huisdieren worden uiteraard ook verzorgd. We zijn bekend met vissen, vogels, cavia's, konijnen en reptielen. Kijk voor honden onder onze links bij Carolien en Jose van HAPPY WALK.
Alle binnendeuren die gesloten zijn, blijven gesloten. Op deze regel wordt alleen een uitzondering gemaakt als wekkers afgaan of als er rook onder een deur uitkomt.
Als de kat van de eigenaar naar buiten mag, maar niet binnen de veronderstelde tijd weer binnen is, komen we later op de dag terug om hem/haar alsnog weer binnen te krijgen.
Als we tegelijk met buren/kennissen/familie/huishoudsters op bezoek komen, nemen we graag de tijd voor een kop koffie en even bijpraten.